به گزارش قدس آنلاین، با توجه به دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تولید مرغ سایز و کنترل وزن مرغ ظهر امروز جلسه ای با حضور مدیر کل دامپزشکی استان، نماینده تعزیرات حکومتی، نماینده اتحادیه مرغداران استان، نماینده صنعت معدن تجارت استان، نماینده پشتیبانی امور دام استان، مدیر هماهنگی ترویج استان و کارشناسان طیور و زنبور عسل استان در شهرکرد برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: چنانچه وزن مرغ تا قبل از کشتار افزایش بیابد دچار مشکل کوچک ماندن ریه و اختلال در تنفس مرغ میشود و کیفیت گوشت آن را پایین می آورد.
سام مردانی افزود: مرغهای سایز، خوش خوراک، خوش پخت و چربی کمتری در لاشه آن موجود است، ضمن اینکه تولید آن اقتصادیتر است اما مرغ های خارج از اندازه و وزن استاندارد از کیفیت گوشت بالایی برخوردار نیستند چون بخشی از وزن این ماده پرمصرف خوراکی را چربی احاطه کرده است.
نظر شما